Google Ads
top of page

Ofte stillede spørgsmål

Er der et spørgsmål, som vi ikke har besvaret nedenfor? Skriv til os i chatten til højre i bunden eller på aalborgklip@gmail.com

 • Hvornår på dagen bliver min hæk klippet?
  Vi kommer mellem 06.00 til 20.00 og klipper din hæk. Vi kan ikke give det præcise tidspunkt da det kan variere ift. andre hækklipninger på samme dag.
 • Hvor længe tager en hækklipning?
  Det kan variere meget alt efter hvor meget hæk der er på grunden, den størrelse, type mv. Det vil dog typisk tage alt mellem 1.5 time og op til 5 timer for de 3 mindste grundstørrelseskategorier.
 • Fjerner I hækaffaldet efter hækklipningen?
  Ja. Vi fjerner altid hækaffaldet efter vi har klippet din hæk. Der kan dog være enkelte små blade tilbage, men vi gør alt hvad vi kan for at få det hele med. Alt efter hvor stor din hæk er, kan der være tilfælde hvor vi kører væk med hækaffaldet over flere omgange, dog på samme dag.
 • Banker i på min dør inden I klipper min hæk, eller går I bare i gang?
  Hvis du har angivet i din booking, at du ikke er hjemme på hækklipningsdagen, så går vi bare i gang med at klippe din hæk. Vi vil dog oftest banke på inden vi går i gang.
 • Må min hund være i haven imens i klipper min hæk?
  Vi anbefaler, at din hund ikke løber fri i haven når vi klipper hækken. Det anbefaler vi fordi, vi nødig vil risikere at skræmme eller ved et uheld gøre skade på din hund. En hækklipper er et skarpt værktøj som kan være højlydt. Vi kan derfor ikke altid høre, hvis der kommer en hund løbende forbi. Vi vil dog rigtig gerne hilse på din hund, så længe du selv holder et vågent øje med den. Heraf også i tilfælde af, at vi skal ind/ud af en havelåge, hvis der er risiko for at den løber væk.
 • Skal jeg være hjemme under hækklipningen?
  Nej det behøves du ikke. Det eneste du skal gøre er, at booke din hækklipning og evt. låse op til din baghave eller lign. Vi klipper hækken på den valgte dato og rydder op efter os.
 • Hvor mange gange om året skal en hæk klippes?
  Vi anbefaler, at den klippes 1-2 gange fra maj til oktober måned. Vi anbefaler at hækken ikke klippes imens der er risiko for frost om dagen/natten.
 • Jeg har ikke fået en bookingbekræftelse?
  Når du har lavet en booking burde du indenfor 1 time modtage en bookingbekræftelse på den mail, som du har brugt til at booke hækklipningen. Tjek evt. i spam/reklame mappen i din mail. Hvis den heller ikke er her kan du skrive til aalborgklip@gmail.com, så sender vi en ny til dig.
 • Hvordan får jeg naborabat?
  Når du og din nabo / naboer booker jeres hækklipninger, skal I blot skrive rabatkoden ''NABO''. Så bliver de 10% automatisk fratrukket i hækklipningsprisen.
 • Hvornår modtager jeg en faktura?
  Hvis du har betalt med betalingskort, så burde du modtage en faktura efter maks 1 time. Har du ikke modtaget din faktura endnu, kan du skrive til aalborgklip@gmail.com, og så sender vi din faktura til dig indenfor 48 timer.
 • Skal jeg være hjemme, hvis jeg vælger kontantbetaling?
  Nej det behøves du ikke. Selvom du vælger kontantbetaling kan du sagtens betale for hækklipningen via MobilePay, bankoverførsel eller kort når du har tid. Dog senest 24 timer efter hækklipningen.
 • Kan jeg betale med en bankoverførsel?
  Ja. Du kan betale med en bankoverførsel helt op til dagen, hvor vi klipper din hæk. Du har modtaget vores konto- og registeringsnummer i din bookingbekræftelse. Skriv dit vejnavn og husnummer i feltet ''besked til modtager'', når du laver bankoverførslen. Har du ikke modtaget din bookingbekræftelse? skriv til aalborgklip@gmail.com, så sender vi din bookingbekræftelse til dig.
 • Kan jeg betale med MobilePay
  Ja. Du kan betale med MobilePay til ''Aalborg Hækklip'' / ''14426''. Betal det fulde beløb på din faktura og skriv dit vejnavn og husnummer i feltet ''skriv en besked''. Du modtager en faktura for betalingen indenfor 48 timer - dog senest på hækklipningsdagen.
 • Kan jeg vente med at betale for hækklipningen?
  Ja. Du kan vente med at betale for din bookede hækklipning helt frem til dagen, hvor vi klipper din hæk.
 • Kan jeg betale med kontanter?
  Ja. Du kan betale med kontanter på dagen, hvor vi klipper din hæk. Vi gør dog opmærksom på, at du kun kan trække hækklipningen fra i dit servicefradrag ved elektroniske betalinger - f.eks. betalingskort, MobilePay og bankoverførsler.
 • Kan jeg trække min hækklipning fra i mit servicefradrag?
  Ja. Du kan godt trække din hækklipning fra i dit servicefradrag. Efter betalingen / hækklipningen modtager du en faktura som du kan bruge til at bevise, at hækklipningen er fradragsberettiget. Bemærk dog, at du ikke kan trække hækklipningen fra, hvis du har betalt med kontanter. Det skyldes, at SKAT kun tillader brug af servicefradraget, hvis dette er betalt med elektroniske betalingsmidler dvs. MobilePay, betalingskort eller bankoverførsler.
 • Jeg har ikke modtaget min faktura / jeg har mistet min faktura
  Hvis du ikke har modtaget den senest på hækklipningsdagen, kan du skrive til aalborgklip@gmail.com, så sender vi den til dig igen. Bemærk, at hvis du har betalt med MobilePay, kontanter eller bankoverførsel på hækklipningsdagen, så vil der gå op til 48 timer før at du modtager din faktura.
 • Kan jeg aflyse min hækklipning?
  Ja. Du kan aflyse din hækklipning op til 48 timer inden. Skriv til aalborgklip@gmail.com, hvis du ønsker at aflyse din hækklipning.
 • Kan jeg flytte hækklipningen til en anden dag?
  Ja. Du kan flytte hækklipningen en anden dag ved at skrive til aalborgklip@gmail.com, dog senest 24 timer inden hækklipningen.
 • Kan jeg returnere min hækklipning?
  Nej. Efter vi har klippet din hæk kan den ikke returneres. Du kan dog klage til os, hvis du er utilfreds med hækklipningen. I så faldt, og afhængigt af vurderingen heraf, kommer vi og retter op på dét, som du er utilfreds med. Skriv til aalborgklip@gmail.com, hvis du har spørgsmål herom.
 • Kan jeg lave en reklamation på min hækklipning?
  Ja. Hvis du ikke er tilfreds med hækklipning kan du skrive til aalborgklip@gmail.com, senest 48 timer efter hækklipningen. Så kommer vi og retter op på det du er utilfreds med - afhængigt af omfanget. Ellers, finder vi altid en løsning som begge parter er tilfredse med.
 • Hvor længe går der før jeg får udbetalt min refundering
  Der går som udgangspunkt op til 30 bankdage, men typisk vil det kun tage 5-10 bankdage.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!

bottom of page